55 BOMBAY STREET

55 BOMBAY STREET Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 71 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij 55 Bombay Street. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 15:10 This was the worst Indian food I had in Rotterdam. Food arrived cold it was full of coriander and that’s what all you could taste in the dish. They brought me 2 cola light instead of normal cola that i ordered
15 jun 2022 om 15:23 Nice food and excellent indian food
21 mei 2022 om 23:03 Helft van de bestelling miste en het restaurant was al gesloten. Is niet de eerste keer, al een keer geen rijst gekregen en nu dit keer 2 hele gerechten niet. Ook koud bezorgd.
22 apr 2022 om 15:19 Bestelling niet compleet ontvangen.wel betaald. Zeer slechte service. Telefonisch onbereikbaar.
9 apr 2022 om 22:01 Ok food. We don't really enjoy the Naan here.
3 apr 2022 om 7:06 Quality and quantity of food is great. But delivery is expensive and took over two hours! (On a Saturday) No extra’s or excuses. S:
14 jan 2022 om 9:28 Heerlijk eten en netjes op tijd.
9 jan 2022 om 20:20 Good tasty food, quite spicy for non Indians. Portion size excellent.
11 dec 2021 om 20:42 Pretty decent, I liked the smashed samosa with chutney added. Delivery was 30 mins late despite ordering hours ahead.
26 nov 2021 om 20:06 Gerechten zijn heerlijk, goed van smaak. Helaas is de knoflook naan zonder knoflook. De bezorging duurt altijd langer dan aangegeven maar het is het wachten waard.
12 nov 2021 om 22:36 I had a nice meal. The samosa was great.
20 sep 2021 om 11:21 Kleine porties maar wel heel erg lekker!